Обосновани Футболни Прогнози

Хумиля - Мелия

9 Април 2017 - 13:00
Хумиля
Мелия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 33-ия кръг на настоящето първенство в Сегунда Дивисион Б Група 4 на Испания между футболните тимове на Хумиля и Мелия. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Мелия.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен двубой:

Хумиля

Хумиля се намират на 8-ма позиция във временното класиране с актив от 46 точки, след 12 победи, 10 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 32 срещи имат голова разлика 28-29. У дома съставът на Хумиля е изиграл 16 мача досега, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 23 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион Б Група 4 играчите на Хумиля са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 5 гола и са допуснали 8 гола.

Мелия

Съставът на гостите от Мелия е 6-ти в класирането с актив от 52 точки, след 12 победи, 16 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 32 двубоя е успял да отбележи 31 попадения в противниковата врата и е получил 18 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е играл 16 мача, в които има 5 победи, 8 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 14-11.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 4 съставът на Мелия има записани 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 3 вкарани и 1 получени гола.

Хумиля - Мелия - преки срещи

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Хумиля има спечеленa 1 победа, отбора на Мелия също има постигнатa една победа, а в една среща двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 1-1. В предишната среща у дома срещу Мелия, Домакините от Хумиля са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Хумиля записа реми в предишния си двубой в първенството, а у дома е в серия от 2 поражения.

Съставът на гостите записа реми в последния кръг в първенството на Испания, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.