Обосновани Футболни Прогнози

Кьолн - Айнтрахт Франкфурт

4 Април 2017 - 21:00
Кьолн
Айнтрахт Франкфурт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 0
позната футболни прогнози

За днес мисля да дам прогноза за мача от 27-ия кръг на настоящият сезон в Германия в Бундеслига между тимовете на Кьолн и Айнтрахт Франкфурт. Треньорът на домакините Петер Щьогер извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Айнтрахт Франкфурт на своя стадион.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Кьолн

Еф Це се намират на 6-та позиция в таблицата с временното класиране с 37 точки, записани след 9 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи са реализирали 38 попадения и са получили 31 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Кьолн е изиграл 12 мача, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 1 загуба, при голова разлика 19-10.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Козлите има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-13.

Айнтрахт Франкфурт

Гостуващият тим на Айнтрахт Франкфурт е на 7-ма позиция в таблицата с актив от 37 точки, събрани след 10 победи, 7 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 26 двубоя е успял да отбележи 26 попадения в противниковата врата и е инкасирал 27 попадения в своята мрежа. Като гост тимът е изиграл 13 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига отборът на Дивата от Майн е постигнал 2 равенства и 4 загуби и не са записали нито една победа, като са разписали в противниковата врата 1 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите тимове.

Кьолн - Айнтрахт Франкфурт - директни мачове

В предишните 5 двубоя между двата тима, тимът на Кьолн е записал 2 успеха, а отбора на Айнтрахт Франкфурт е постигнал 3 успеха, при обща голова разлика 11-13. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Айнтрахт Франкфурт, играчите на Кьолн са записали 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Кьолн има поражение в предишния си мач в Германия, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Отборът на гостите от Айнтрахт Франкфурт е с 2 равенствa в шампионата на Германия, а на чужд терен е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.