Обосновани Футболни Прогнози

Суиндън - Уимбълдън

14 Април 2017 - 17:00
Суиндън
Уимбълдън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния мач от 43-ия кръг на сезона в Първа Лига на Англия между футболните тимове на Суиндън и Уимбълдън. Суиндън излизат срещу играчите на Уимбълдън на Каунти Граунд.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Суиндън

Суиндън са 22-ри във временното класиране с 43 точки, натрупани след 11 победи, 10 равенства и 21 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 42 срещи имат голова разлика 43-60. На домашна сцена съставът е играл 21 мача досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 22-22.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на Суиндън има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 8-10.

Уимбълдън

Отборът на гостите от Уимбълдън е 13-ти във временното класиране с актив от 54 точки, събрани след 13 победи, 15 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 42 мача има голова разлика 52-52. Като гост тимът е изиграл 21 срещи, в които има 5 победи, 9 равенства и 7 загуби, отбелязал е 18 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 27 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Уимбълдън са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Суиндън - Уимбълдън - директни срещи

В последният сблъсък между двата отбора, Червеногръдките не е постигнал нито 1 победа, отбора на Уимбълдън също няма записана нито една победа, а в една среща двата тима не са съумели да се победят.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините записа равенство в последния кръг в първенството, а у дома записа реми в предишния си двубой.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни поражения в Англия, а като гост допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.