Обосновани Футболни Прогнози

Зандхаузен - Арминия Билефелд

7 Април 2017 - 19:30
Зандхаузен
Арминия Билефелд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за футболния двубой между футболните тимове на Зандхаузен и Арминия Билефелд от 28-ия кръг на футболния шампионат в Германия в турнира Втора Бундеслига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу Арминия Билефелд.

Предоставям факти и статистика за днешния мач:

Зандхаузен

Домакините се намират на 9-та позиция във временното класиране с 34 точки, след 8 победи, 10 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 срещи имат голова разлика 32-28. На домашна сцена тимът на Зандхаузен е играл 13 срещи, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-9.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига тимът на Зандхаузен е постигнал 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика 3-6.

Арминия Билефелд

Отборът на гостите от Арминия Билефелд е 16-ти в таблицата с временното класиране с актив от 27 точки, след 6 победи, 9 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача е вкарал 34 гола в противниковата врата и е получил 45 попадения в мрежата си. Навън съставът е изиграл 13 срещи, в които е записал 4 равенства и 9 загуби и все още не е записал нито една победа навън, отбелязал е 12 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 26 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Армините има записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-7.

Зандхаузен - Арминия Билефелд - преки мачове

В последните 5 мача между двата състава, Зандхаузен е спечелил 1 победа, Арминия Билефелд има записани 3 победи, а в един сблъсък двата състава са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-7. В последните 2 мача на своя стадион с Арминия Билефелд, Домакините от Зандхаузен са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството, а у дома е с 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите има успех в последния кръг в шампионата на Германия, а на чужд терен записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.