Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Налчик - Спартак Москва 2

12 Април 2017 - 18:30
Спартак Налчик
Спартак Москва 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните тимове на Спартак Налчик и Спартак Москва 2 от 31-ия кръг на футболния сезон в Първа Дивизия на Русия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Спартак Москва 2 на домашния си терен.

Но нека да разгледаме фактите за днешния двубой:

Спартак Налчик

Домакините от Спартак Налчик са 14-ти в класирането с общ актив от 34 точки, натрупани след 7 победи, 13 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя са успели да реализират 22 гола и са инкасирали 27 гола в мрежата си. У дома Орлите има 15 мача до момента, в които има 5 победи, 6 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-13.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Бяло-червените имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 3 гола и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни състави.

Спартак Москва 2

Гостуващият състав на Спартак Москва 2 се намира на 6-та позиция във временното класиране с 45 точки, от 12 победи, 9 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 30 срещи е вкарал 44 попадения и е инкасирал 34 гола във вратата си. При гостуванията си отборът е играл 14 двубоя, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 22-19.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Спартак Москва 2 е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 6 получени гола.

Спартак Налчик - Спартак Москва 2 - директни мачове

В последният сблъсък между двата тима, тимът на Спартак Налчик няма постигната нито 1 победа, тима на Спартак Москва 2 също не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил наравно.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Спартак Налчик записа реми в последната си среща в първенството, а на собствения си терен допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите записа реми в предишния кръг в шампионата на Русия, а при гостуванията си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.