Обосновани Футболни Прогнози

Оксфорд Юнайтед - Нортхямптън Таун

16 Февруари 2016 - 21:45
Оксфорд Юнайтед
Нортхямптън Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между Оксфорд Юнайтед и Нортхямптън Таун от 30-ия кръг на текущото футболно първенство в Англия в Втора Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващите футболисти на Нортхямптън Таун.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Оксфорд Юнайтед

Футболистите на Оксфорд Юнайтед се намират на трето място във временното подреждане с 55 точки, след 15 победи, 10 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 29 срещи имат положителна голова разлика 48-27. На домашна сцена съставът е играл 14 мача досега, в които има 6 победи, 6 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 20-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Оксфорд Юнайтед имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали в мрежата на съперниците си 12 попадения и са получили 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Нортхямптън Таун

Гостуващият състав на Нортхямптън Таун се намира на първо място в класирането с актив от 64 точки, постигнати след 20 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 29 двубоя има положителна голова разлика 55-31. Като гост отборът е изиграл 14 двубоя, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 29 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига съставът на Нортхямптън Таун има записани само победи и показват, че се намират отлична форма, като са записали 16 гола и са инкасирали 3 попадения.

Оксфорд Юнайтед - Нортхямптън Таун - преки двубои

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, Оксфорд Юнайтед е постигнал 2 успеха, отбора на Нортхямптън Таун също е постигнал 2 успеха, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 мача у дома с Нортхямптън Таун, Домакините от Оксфорд Юнайтед са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините има победа в предишната си среща в Англия, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Отборът на Нортхямптън Таун е в серия от 6 успеха в първенството на Англия, а на чужд терен е с 4 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.