Обосновани Футболни Прогнози

Модена - Чезена

7 Февруари 2016 - 18:30
Модена
Чезена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 25-ия кръг на настоящето първенство в Италия в турнира Серия Б между футболните отбори на Модена и Чезена. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Водните кончета.

Ето и информацията за предстоящата футболна среща:

Модена

Домакините от Модена заемат 18-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 24 двубоя са вкарали 21 гола и са позволили да им вкарат 28 гола в своята врата. Пред собствените си верни почитатели отборът на Модена е изиграл 12 срещи до момента, в които има 7 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 14-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б отборът на Модена има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Чезена

Гостуващият отбор на Чезена е 7-ми в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 37 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е отбелязал 34 гола и е позволил да му отбележат 21 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е изиграл 11 мача досега, в които има една победа, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 8-15.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б играчите на Чезена са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 4 получени гола.

Модена - Чезена - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, Модена има постигнатa една победа, състава на Чезена има постигнати 2 успеха, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 мача пред своите почитатели срещу Чезена, Домакините от Модена са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините има поражение в предишния кръг в шампионата на Италия, а при домакинствата си постигна равенство в последната си среща.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а при визитите си има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.