Обосновани Футболни Прогнози

Ним - Шамоа Ниор

5 Февруари 2016 - 21:00
Ним
Шамоа Ниор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между футболистите на Ним и Шамоа Ниор от 25-ия кръг на футболния сезон в Франция в турнира Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Шамоа Ниор на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ним

Футболистите на Ним са 19-ти в класирането с 21 точки, от 7 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи имат отрицателна голова разлика 33-35. На собствения си стадион Ним има 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 7 равенства и 1 загуба, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ним имат в актива си 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали 16 попадения и са получили 11 попадения.

Шамоа Ниор

Гостуващият отбор на Шамоа Ниор е 14-ти в класирането с 26 точки, от 4 победи, 14 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи е отбелязал 22 попадения в противниковата врата и е получил 27 гола в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 11 срещи, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 отборът на Шамоа Ниор има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на противниците си 8 попадения и са допуснали 9 гола от играчите на своите противници.

Ним - Шамоа Ниор - директни двубои

В последните 5 срещи между двата отбора, тимът на Ним е записал 2 успеха, а отбора на Шамоа Ниор е записал 3 успеха, при обща голова разлика 10-9. В последните 2 срещи на своя стадион с Шамоа Ниор, Домакините от Ним са записали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Ним има загуба в предишния кръг в първенството, а на своя стадион е с 3 поредни успеха.

Отборът на гостите е с 2 ремита в Франция, а на чужд терен стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.