Обосновани Футболни Прогнози

ПАОК - Ираклис Солун

14 Февруари 2016 - 19:30
ПАОК
Ираклис Солун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се проведе сблъсъка от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Гърция в Супер Лига между футболните отбори на ПАОК и Ираклис Солун. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Старите на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

ПАОК

ПАОК се намират на 4-то място във временното подреждане с актив от 34 точки, от 9 победи, 7 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните 21 срещи имат голова разлика 31-24. У дома съставът на ПАОК има 11 мача досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 17-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на ПАОК са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 7 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Ираклис Солун

Гостуващият отбор на Ираклис Солун е на 7-мо място в класирането с общ актив от 26 точки, събрани след 6 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя има голова разлика 18-22. При визитите си тимът има 11 мача досега, в които има 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 7-16.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига футболистите на Ираклис Солун имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 4 гола.

ПАОК - Ираклис Солун - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата отбора, тимът на ПАОК е записал 3 успеха, състава на Ираклис Солун няма записана нито една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-3. В последните 2 срещи у дома срещу Ираклис Солун, футболистите на ПАОК са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от ПАОК има поражение в последния си мач в Гърция, а на своя стадион записа реми в предишния си двубой.

Отборът на Ираклис Солун постигна успех в предишния кръг в Гърция, а при гостуванията си има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.