Обосновани Футболни Прогнози

Щутгарт II - Рот-Вайс Ерфурт

12 Февруари 2016 - 20:00
Щутгарт II
Рот-Вайс Ерфурт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща от 25-ия кръг на настоящият футболен сезон в Германия в Трета Лига между футболните отбори на Щутгарт II и Рот-Вайс Ерфурт. Треньора на домакините извежда на Валдау Щадион своите футболисти срещу гостуващите играчи на Рот-Вайс Ерфурт.

Накратко малко факти и статистика за днешния двубой:

Щутгарт II

Щутгарт II са 19-ти във временното класиране с 22 точки, събрани след 5 победи, 7 равенства и 12 загуби от началото на първенството, като в изиграните 24 двубоя са успели да отбележат 27 гола в противниковата врата и са допуснали 41 попадения в собствената врата. На домашна сцена тимът на Щутгарт II е изиграл 12 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, отбелязал е 15 гола в мрежата на противниците си и е получил 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Щутгарт II имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 4 попадения и са получили 8 попадения от играчите на съперниците си.

Рот-Вайс Ерфурт

Тимът на гостите от Рот-Вайс Ерфурт е 17-ти във временното подреждане с 24 точки, от 6 победи, 6 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 мача има отрицателна голова разлика 26-36. При гостуванията си тимът има 11 мача, в които е записал 4 равенства и 7 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 9-20.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига отборът на Рот-Вайс Ерфурт е записал 1 победа и 5 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 4 гола и са получили 14 гола от футболистите на съперниците си.

Щутгарт II - Рот-Вайс Ерфурт - директни двубои

В предишните 5 двубоя между двата състава, Щутгарт II има спечеленa една победа, отбора на Рот-Вайс Ерфурт е записал 3 успеха, а един двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 7-13. В последните 2 срещи на своя стадион с тима на Рот-Вайс Ерфурт, Домакините от Щутгарт II имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Щутгарт II записа реми в последния си мач в първенството на Германия, а у дома има поражение в предишния си мач.

Съставът на Рот-Вайс Ерфурт е с 2 загуби в Германия, а като гост е с 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.