Обосновани Футболни Прогнози

Нюрнберг - Гройтер Фюрт

26 Февруари 2016 - 19:30
Нюрнберг
Гройтер Фюрт
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 23-ия кръг на футболния шампионат в Втора Бундеслига на Германия между футболните отбори на Нюрнберг и Гройтер Фюрт. Франките излизат срещу играчите на Гройтер Фюрт на своя терен.

Време е за фактите за днешния сблъсък:

Нюрнберг

Домакините от Нюрнберг са 3-ти в класирането с общ сбор от 38 точки, постигнати след 10 победи, 8 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 двубоя са реализирали 41 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 29 гола в собствената врата. Като домакин отборът е играл 11 срещи досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 18-11.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Франките са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-4.

Гройтер Фюрт

Гостуващият състав на Гройтер Фюрт заема 11-то място в таблицата с актив от 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 22 срещи е отбелязал 28 попадения и е получил 36 гола в своята врата. Навън съставът е изиграл 11 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 16-18.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига съставът на Детелините има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 5 гола и са инкасирали 8 гола от своите противници.

Нюрнберг - Гройтер Фюрт - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, тимът на Нюрнберг има спечеленa една победа, Гройтер Фюрт има спечелени 2 успеха, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 6-10. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Детелините, играчите на Нюрнберг са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Нюрнберг е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството на Германия, а у дома записа равенство в предишната си среща.

Тимът на Гройтер Фюрт стигна до реми в последния кръг в първенството, а при визитите си има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.