Обосновани Футболни Прогнози

Рединг - Шефилд Уензди

23 Януари 2016 - 17:00
Рединг
Шефилд Уензди
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от поредния кръг на първенството в Англия в Чемпиъншип между футболните тимове на Рединг и Шефилд Уензди. Рединг излизат срещу гостуващите играчи на Шефилд Уензди на Мадейски Стейдиъм.

Информацията за днешната футболна среща:

Рединг

Футболистите на домакините от Рединг се намират на 14-та позиция в класирането с 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 срещи са вкарали 31 гола в мрежата на противниците си и са получили 30 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Мадейски Стейдиъм Рединг е играл 13 срещи, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 3 загуби, отбелязал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Кралете има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали 4 попадения и са получили 5 гола.

Шефилд Уензди

Гостуващият състав на Шефилд Уензди заема 6-та позиция в таблицата с 45 точки, натрупани след 12 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 мача има голова разлика 41-30. Като гост тимът е изиграл 13 срещи, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Шефилд Уензди има записани 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 13 гола и са инкасирали 4 попадения от противниковите отбори.

Рединг - Шефилд Уензди - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Рединг е спечелил 1 победа, състава на Шефилд Уензди има постигнати 3 успеха, а в една среща двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-9. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Шефилд Уензди, Домакините от Рединг са записали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Рединг допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Англия, а на собствения си стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на Шефилд Уензди е в серия от 3 последователни победи в шампионата, а като гост постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.