Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Хирона

31 Януари 2016 - 18:00
Нумансия
Хирона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Нумансия и Хирона от 23-ия кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания. Рохийос посрещат на своя стадион противниковия отбор на Хирона.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Нумансия

Домакините от Нумансия са 15-ти в таблицата с общ актив от 28 точки, след 6 победи, 10 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 22 мача имат голова разлика 30-29. Като домакин тимът на Нумансия има 10 срещи до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 15-14.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Нумансия са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Хирона

Гостуващият тим на Хирона заема 14-то място в класирането с 28 точки, постигнати след 7 победи, 7 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 22 двубоя е отбелязал 24 гола и е инкасирал 20 гола в собствената врата. При визитите си отборът е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на противниците си и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион съставът на Хирона има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-4.

Нумансия - Хирона - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата съперника, Нумансия е спечелил 1 победа, отбора на Хирона също има постигнатa една победа, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 8-8. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Хирона, играчите на Нумансия нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Нумансия записа равенство в предишния си двубой в шампионата на Испания, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни загуби.

Отборът на гостите е с 2 победи в Испания, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.