Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Алавес

9 Януари 2016 - 21:15
Нумансия
Алавес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе мача между Нумансия и Алавес от поредния кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион. Нумансия излизат срещу футболистите на Алавес на домашния си терен.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Нумансия

Домакините са на 13-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 24 точки, натрупани след 5 победи, 9 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 мача имат голова разлика 28-28. Като домакин съставът на Нумансия е играл 9 мача, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, отбелязал е 15 гола в противниковата врата и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион футболистите на Нумансия са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 12 гола.

Алавес

Гостуващият тим на Алавес заема върха в таблицата с 36 точки, от 11 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача има голова разлика 26-17. Далеч от дома съставът е играл 9 мача до момента, в които е записал 5 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Алавес има в актива си 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 9-2.

Нумансия - Алавес - преки мачове

В предишните 4 изиграни срещи между двата противника, тимът на Нумансия е записал 2 победи, а състава на Алавес също има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 4-5. В последните 2 двубоя у дома с тима на Алавес, футболистите на Нумансия имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Нумансия постигна победа в последната си среща в шампионата, а на своя стадион е с 2 поредни поражения.

Отборът на гостите от Алавес е с 2 успеха в Испания, а далеч от дома е в серия от 3 победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.