Обосновани Футболни Прогнози

Безие - Колмар

22 Януари 2016 - 21:00
Безие
Колмар
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Безие и Колмар от 19-ия кръг на шампионата в Франция в турнира Лига Национал. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Колмар.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Безие

Домакините се намират на 16-та позиция във временното класиране с актив от 18 точки, събрани след 4 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат голова разлика 16-24. Като домакин съставът има 10 мача досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Национал отборът на Безие има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 5 гола и са инкасирали 9 гола от играчите на съперниците си.

Колмар

Гостуващият състав на Колмар заема 13-то място във временното подреждане с общ актив от 21 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя е успял да вкара 19 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 20 попадения във вратата си. Далеч от дома съставът има 9 срещи до момента, в които има 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Национал отборът на Колмар има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 12 попадения и са допуснали 7 гола от съперниците си.

Безие - Колмар - директни срещи

В последната среща между двата тима, тимът на Безие не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Колмар е постигнал една победа. В предишната среща пред своите привърженици с отбора на Колмар, футболистите на Безие нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 равни срещи в шампионата на Франция, а у дома стигна до реми в предишния си двубой.

Тимът на Колмар има победа в предишната си среща в Франция, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.