Обосновани Футболни Прогнози

Катанзаро - Фоджа

24 Януари 2016 - 16:00
Катанзаро
Фоджа
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 3
позната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам футболната среща между тимовете на Катанзаро и Фоджа от 19-ия кръг на сезона в Лега Про Група С - Юг на Италия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Фоджа на домашния си терен.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия двубой:

Катанзаро

Футболистите на тима домакин са 9-ти в класирането с 23 точки, натрупани след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 срещи имат голова разлика 17-20. Пред собствените си фенове отборът има 9 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-6.

В последните си 6 официални двубоя в Лега Про Група С - Юг играчите на Катанзаро имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са записали в вратата на своите съперници 8 попадения и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни тимове.

Фоджа

Гостуващият тим на Фоджа е на второ място във временното подреждане с 33 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача има голова разлика 26-11. На чужд терен отборът има 8 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-5.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Фоджа са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 10 вкарани и 3 получени гола.

Катанзаро - Фоджа - директни мачове

В последните 3 играни мача между двата тима, Катанзаро има постигнатa една победа, тима на Фоджа не е записал нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 5-2. В предишната среща у дома срещу тима на Фоджа, Домакините от Катанзаро са записали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последния кръг в шампионата, а на собствения си стадион постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите е с 2 последователни равенствa в Италия, а далеч от дома е с 2 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.