Обосновани Футболни Прогнози

Бангор Сити - Ландидно

1 Януари 2016 - 16:30
Бангор Сити
Ландидно
Прогноза: X2
Коефициент: 1.50
0 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболните тимове на Бангор Сити и Ландидно от поредния кръг на първенството в Висша Лига на Уелс. Бангор Сити приемат на домашния си стадион Нанпорт гостуващия футболен отбор на Ландидно.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Бангор Сити

Играчите на състава домакин са 9-ти във временното подреждане с 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат голова разлика 26-30. На домашна сцена съставът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 3 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е получил 11 попадения във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Гражданите има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Ландидно

Отборът на гостите от Ландидно заема второ място в класирането с актив от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача е успял да вкара 33 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 23 гола в мрежата си. Като гост съставът е играл 9 двубоя, в които има 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 20 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Ландидно са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 11 гола и са допуснали 5 гола от противниковите футболни тимове.

Бангор Сити - Ландидно - преки двубои

В последният сблъсък между двата противника, тимът на Бангор Сити има записанa една победа, а отбора на Ландидно няма постигната нито една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Бангор Сити има победа в предишния си двубой в шампионата, а при домакинствата си постигна равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите има поражение в предишната си среща в Уелс, а на чужд терен е с 4 победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.