Обосновани Футболни Прогнози

Шамоа Ниор - Метц

31 Януари 2014 - 21:00
Шамоа Ниор
Метц
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от футболната среща между футболните отбори на Шамоа Ниор и Метц от поредния кръг на шампионата в Лига 2 на Франция.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Шамоа Ниор

Шамоа Ниор са на 9-то място в класирането с актив от 32 точки, записани след 8 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача са успели да реализират 28 гола и са позволили да им вкарат 27 попадения в собствената врата. На домашна сцена съставът има 11 мача, в които е записал 5 победи, 5 равенства и една загуба, при обща голова разлика 17-12.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Шамоа Ниор има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10-7.

Метц

Гостуващият тим на Метц се намира на първа позиция във временното подреждане с актив от 41 точки, събрани след 12 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 21 срещи има голова разлика 34-18. Като гост отборът е играл 10 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 съставът на Метц е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Шамоа Ниор - Метц - директни мачове

В предишната среща между двата състава, отборът на Шамоа Ниор няма записана нито една победа, отбора на Метц също няма нито една победа, а една среща е завършил с равен резултат.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 4 последователни успеха в първенството, а у дома е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите допусна поражение в предишния кръг в шампионата на Франция, а при гостуванията си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.