Обосновани Футболни Прогнози

Лас Палмас - Майорка

4 Януари 2014 - 21:00
Лас Палмас
Майорка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между отборите на Лас Палмас и Майорка от 20-ия кръг на първенството в Испания в турнира Сегунда Дивисион.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Лас Палмас

Домакините са 5-ти във временното подреждане с 29 точки, от 8 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 21-20. У дома съставът е играл 9 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион отборът на Лас Палмас е записал 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 8 гола и са допуснали 9 гола.

Майорка

Съставът на гостите от Майорка се намира на 7-мо място в класирането с 28 точки, постигнати след 8 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 19 срещи е отбелязал 23 попадения в противниковата врата и е инкасирал 29 гола в собствената мрежа. Навън тимът е играл 9 мача, в които има 3 победи, едно равенство и 5 загуби, при обща голова разлика 8-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион футболистите на Майорка са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

Лас Палмас - Майорка - директни двубои

.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния кръг в Испания, а у дома е с 2 поредни загуби.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в Испания, а като гост има поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.