Обосновани Футболни Прогнози

Твенте - Хераклес

17 Януари 2014 - 21:00
Твенте
Хераклес
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния мач между футболните отбори на Твенте и Хераклес от 19-ия кръг на шампионата в Холандия в Ередивизи. Треньорът на домакините Мишел Янсен извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Хераклес на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Твенте

Домакините са на трета позиция в таблицата с актив от 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 18 двубоя имат положителна голова разлика 41-18. На домашна сцена Твенте е играл 9 мача досега, в които има 4 победи, 5 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 25 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Твенте са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 14-7.

Хераклес

Гостуващият тим на Хераклес заема 13-та позиция във временното класиране с актив от 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 18 двубоя има голова разлика 25-31. При гостуванията си съставът има 9 срещи, в които има 4 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 16-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Хераклес е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 9 попадения от играчите на своите съперници.

Твенте - Хераклес - директни срещи

В предишните 5 мача между двата състава, Червените е спечелил 2 победи, Хераклес има записанa една победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 10-7. В предишните 2 мача у дома срещу Хераклес, футболистите на Твенте имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините стигна до реми в последната си среща в първенството на Холандия, а у дома е с 2 последователни победи.

Съставът на Хераклес постигна реми в последната си среща в Холандия, а при визитите си има победа в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.