Обосновани Футболни Прогнози

Милоул - Шефилд Уензди

28 Януари 2014 - 21:45
Милоул
Шефилд Уензди
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес мисля да анализирам футболния мач от поредния кръг на настоящият сезон в Чемпиъншип на Англия между футболните тимове на Милоул и Шефилд Уензди.

Време е за фактите за днешния футболен мач:

Милоул

Домакините от Милоул са 21-ви в класирането с общ актив от 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 26 двубоя имат голова разлика 27-50. Пред своите верни почитатели Милоул е изиграл 13 мача, в които има 5 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 17-20.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Милоул имат записани 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2-10.

Шефилд Уензди

Тимът на гостите от Шефилд Уензди е 19-ти в класирането със събрани 26 точки, след 5 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача има голова разлика 32-33. Далеч от дома тимът е играл 13 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 8 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-18.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Шефилд Уензди е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата врата 11 попадения и са допуснали 4 попадения от футболистите на своите противници.

Милоул - Шефилд Уензди - директни мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Милоул има записанa 1 победа, състава на Шефилд Уензди има спечелени 3 победи, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 мача на своя терен срещу отбора на Шефилд Уензди, Домакините от Милоул нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Милоул постигна победа в предишната си среща в шампионата, а на собствения си стадион има победа в предишния си двубой.

Отборът на Шефилд Уензди стигна до равенство в предишния си двубой в Англия, а далеч от дома е в серия от 3 поредни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.