Обосновани Футболни Прогнози

Париж ФК - Венде Поаре сюр Ви

10 Януари 2014 - 21:00
Париж ФК
Венде Поаре сюр Ви
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Париж ФК и Венде Поаре сюр Ви от поредния кръг на шампионата в Франция в турнира Лига Национал.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Париж ФК

Играчите на отбора домакин се намират на 6-та позиция в таблицата с общ актив от 23 точки, записани след 6 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 16 двубоя са успели да отбележат 13 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 9 попадения в мрежата си. На домашна сцена съставът на Париж ФК има 7 мача, в които има 4 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9-4.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Париж ФК има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 4 получени гола.

Венде Поаре сюр Ви

Гостуващият състав на Венде Поаре сюр Ви е 15-ти в класирането с актив от 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи е успял да вкара 16 гола и е инкасирал 27 попадения в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 7 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-14.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Венде Поаре сюр Ви има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 11 гола и са получили 12 гола от играчите на противниците си.

Париж ФК - Венде Поаре сюр Ви - директни двубои

В предишните 2 двубоя между двата тима, Париж ФК не е спечелил нито една победа, отбора на Венде Поаре сюр Ви е спечелил една победа, а 1 среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 1-3. В предишната среща на своя стадион срещу тима на Венде Поаре сюр Ви, Домакините от Париж ФК нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините стигна до равенство в последния си мач в първенството на Франция, а при домакинствата си допусна загуба в последния си мач.

Съставът на гостите от Венде Поаре сюр Ви постигна равенство в предишната си среща в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.