Обосновани Футболни Прогнози

РБ Лайпциг - Вакер Бургхаузен

25 Януари 2014 - 15:00
РБ Лайпциг
Вакер Бургхаузен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на настоящият шампионат в Германия в Трета Лига между футболните състави на РБ Лайпциг и Вакер Бургхаузен.

Време е да предоставя информация за предстоящия мач:

РБ Лайпциг

Футболистите на РБ Лайпциг се намират на второ място в класирането с актив от 40 точки, след 12 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача са успели да вкарат 34 гола в противниковата врата и са допуснали 23 гола в мрежата си. На своя терен РБ Лайпциг е изиграл 11 мача до момента, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 1 загуба, вкарал е 21 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Трета Лига отборът на РБ Лайпциг е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-6.

Вакер Бургхаузен

Съставът на гостите от Вакер Бургхаузен е 20-ти в класирането с 17 точки, от 4 победи, 5 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя има отрицателна голова разлика 22-41. Като гост тимът има 10 двубоя, в които има 1 победа, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 10-20.

В последните си 6 официални мача в Трета Лига футболистите на Вакер Бургхаузен имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-11.

РБ Лайпциг - Вакер Бургхаузен - директни мачове

В предишният двубой между двата противника, тимът на РБ Лайпциг има спечеленa една победа, а тима на Вакер Бургхаузен не е записал нито една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има победа в предишния си мач в Германия, а на своя стадион е в серия от 2 последователни успеха.

Тимът на гостите от Вакер Бургхаузен допусна поражение в последния си мач в шампионата на Германия, а при визитите си постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.