Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Андра - Фърст Виена

27 Март 2012 - 19:30
Санкт Андра
Фърст Виена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще дам прогноза за двубоя между тимовете на Санкт Андра и Фърст Виена от поредния кръг на шампионата в Австрия в Ерсте Лига. Футболистите на Санкт Андра приемат на своя терен отбора на Фърст Виена.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Санкт Андра

Играчите на отбора домакин са лидери във временното класиране с актив от 48 точки, постигнати след 13 победи, 9 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 мача имат голова разлика 55-35. Като домакин съставът е изиграл 12 двубоя, в които е записал 6 победи, 5 равенства и една загуба, при голова разлика 24-15.

В предишните си 6 официални срещи в Ерсте Лига футболистите на Санкт Андра имат записани 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са реализирали в мрежата на противниците си 11 попадения и са получили 4 гола от противниковите тимове.

Фърст Виена

Гостуващият тим на Фърст Виена е на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 21 точки, постигнати след 5 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 25 срещи има голова разлика 28-44. Като гост отборът е изиграл 12 срещи, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 11-28.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Виена са записали 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

Санкт Андра - Фърст Виена - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Санкт Андра има постигнати 3 успеха, състава на Фърст Виена е постигнал 1 победа, а 1 двубой е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 двубоя пред своите фенове с Фърст Виена, Домакините от Санкт Андра са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините има успех в последната си среща в шампионата като гост над Хартберг с 0-3, а преди това у дома допусна поражение с 1-2 от Аустрия Лустенау.

Отборът на гостите постигна равенство 0-0 в предишната си среща срещу Санкт Полтен,а при гостуването си на Грьодиг загуби с 1-0.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.