Обосновани Футболни Прогнози

Норич - Уигън

11 Март 2012 - 18:00
Норич
Уигън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Норич и Уигън от поредния кръг на футболния сезон в Премиършип на Англия. Карчетата излизат срещу футболистите на Уигън на своя стадион Кероу Роуд.

Накратко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Норич

Играчите на домакините заемат 13-та позиция във временното класиране с 35 точки, постигнати след 9 победи, 8 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 27 мача имат голова разлика 38-44. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Норич е изиграл 13 мача, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 20 попадения във вратата на съперниците си и е получил 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в Премиършип играчите на Норич имат 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 и получени 8 гола.

Уигън

Гостуващият отбор на Уигън е 20-ти в таблицата с 20 точки, събрани след 4 победи, 8 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е вкарал 23 гола в противниковата врата и е допуснал 52 попадения в мрежата си. Навън тимът има 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 12-28.

В предишните си 6 мача за първенство съставът на Латикс е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като футболистите му са записали в мрежата на своите противници 5 гола и са получили 10 попадения от играчите на съперниците си.

Норич - Уигън - директни мачове

Последният мач между двата състава, игран през Август миналата година в Уигън, завърши наравно 1-1.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни загуби в шампионата, а на своя стадион загуби с 1-2 от Манчестър Юнайтед в предишния си мач.

Съставът на гостите допусна загуба с 0-2 у дома от Суонзи в последния си двубой в шампионата, а на чужд терен постигна успех с 2-1 над Болтън в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.