Обосновани Футболни Прогнози

Ливърпул - Уигън

24 Март 2012 - 17:00
Ливърпул
Уигън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от 30-ия кръг на настоящият сезон в Премиършип на Англия между футболните тимове на Ливърпул и Уигън. Треньора на домакините Кени Далглиш извежда на домашния си стадион Анфийлд своите играчи срещу футболистите на предпоследния в класирането Уигън.

Статистиката за предстоящия мач:

Ливърпул

Футболистите на Ливърпул заемат 7-мо място в таблицата с 42 точки, събрани след 11 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 29 двубоя са успели да отбележат 35 гола и са получили 29 попадения в собствената си мрежа. На собствения си терен тимът на Ливърпул е играл 14 срещи до момента, в които има 5 победи, 8 равенства и една загуба, при голова разлика 18-10.

В предишните си 6 срещи в Премиършип играчите на Червените имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни тимове.

Уигън

Съставът на гостите от Уигън се намира на 19-то място в класирането с актив от 22 точки, събрани след 4 победи, 10 равенства и 15 загуби от старта на първенството, като в изиграните 29 срещи има отрицателна голова разлика 25-54. При визитите си отборът е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 8 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 29 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в Премиършип съставът на Латикс е постигнал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Ливърпул - Уигън - директни двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Мърсисайдци имат постигнатa една победа, състава на Уигън също е постигнал една победа, а в 3 двубоя двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 двубоя у дома срещу Уигън, футболистите на Ливърпул имат една победа и едно равенство - 1-1 в предишното си домакинство през Февруари 2011 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Ливърпул допусна поражение с 2-3 като гост на Куинс Парк Рейнджърс в последния си мач в шампионата, а на собствения си терен постигна успех с 3-0 в дербито с Евертън в предишната си среща.

Съставът на Уигън е с 2 равенства в Англия, а далеч от дома записа равенство в последната си среща 1-1 с Норич и е с 2 мача без поражение като гост.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.