Обосновани Футболни Прогнози

Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед

18 Март 2012 - 15:30
Уулвърхямптън
Манчестър Юнайтед
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 5
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач от 29-ия кръг на сезона в Премиършип на Англия между футболните тимове на Уулвърхямптън и Манчестър Юнайтед. Треньора на домакините Мик МакКарти извежда на Молиню Стейдиъм своите играчи срещу футболистите на сър Алекс Фергюсън.

Информацията за предстоящия мач:

Уулвърхямптън

Играчите на домакините са 19-ти във временното подреждане с актив от 22 точки (5 победи, 7 равенства и 16 загуби през сезона), като в изиграните общо 28 двубоя имат голова разлика 30-58. У дома Уулвърхямптън е изиграл 14 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 9 загуби, вкарал е 17 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 30 гола във вратата си.

В предишните си 6 срещи в Премиършип футболистите на Улвс са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали на противника си 5 гола и са получили 18 попадения в своята мрежа.

Манчестър Юнайтед

Гостуващият тим на Манчестър Юнайтед заема първо място във временното подреждане с 67 точки, събрани след 21 победи, 4 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 28 мача има положителна голова разлика 68-27. Като гост отборът е играл 14 срещи, в които е записал 10 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 29-12.

В последните си 6 двубоя в Премиършип футболистите на Червените дяволи имат 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, като са вкарали на противника си 14 гола и са инкасирали 6 попадения в своята врата.

Уулвърхямптън - Манчестър Юнайтед - преки срещи

В предишните 5 мача между двата тима, Вълците имат една победа, а тима на Манчестър Юнайтед е спечелил 4 срещи, при обща голова разлика 4-11. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Манчестър Юнайтед, играчите на Уулвърхямптън са постигнали една победа и 1 загуба, като спечелиха с 2-1 последното си домакинство през Февруари миналата година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Уулвърхямптън е с 2 поредни загуби и 4 мача без победа в шампионата на Англия, а на своя стадион е в серия от 5 поредни поражения и само една спечелена точка в предишните си 7 домакинства.

Отборът на гостите от Манчестър Юнайтед е с 4 поредни победи и 8 мача без загуба в Премиършип, а като гост е в серия от 2 последователни успеха и 4 мача без загуба.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.