Обосновани Футболни Прогнози

Депортиво Ла Коруня - Алкоркон

2 Март 2012 - 22:00
Депортиво Ла Коруня
Алкоркон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се разгледам футболния сблъсък на Естадио Риасор от поредния кръг на шампионата в Сегунда Дивисион на Испания, между футболистите на Депортиво Ла Коруня и Алкоркон.

Информацията за днешния мач:

Депортиво Ла Коруня

фФутболистите на Депортиво Ла Коруня са 1-ви в класирането със събрани 54 точки, постигнати след 17 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 26 срещи имат голова разлика 43-27. У дома Депортиво Ла Коруня е изиграл 13 мача до момента, в които е записал 11 победи, едно равенство и 1 загуба, отбелязал е 27 гола в противниковата врата и е получил 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Супердепор са постигнали 5 победи и 1 загуба, като са вкарали на противника си 10 попадения и са получили 4 гола в своята врата.

Алкоркон

Отборът на гостите от Алкоркон е 8-ми в класирането с актив от 41 точки, събрани след 11 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има голова разлика 34-26. Като гост отборът е изиграл 12 мача досега, в които има 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на приемащите го състави и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Дивисион отборът на Алкоркон има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 13-5.

Депортиво Ла Коруня - Алкоркон - директни срещи

В предишната среща между двата съперника, съставът на Депортиво Ла Коруня загуби тежко с 0-4 гостуването си на Алкоркон през Септември миналата година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Депортиво Ла Коруня загуби с 0-1 като гост на новака Сабадел в последната си среща в шампионата, след 9 поредни победи, а у дома е в серия от 8 поредни успеха.

Отборът на гостите е в серия от 3 поредни победи в шампионата, а като гост постигна победа с 3-0 над Виляреал II в последния си мач и е с 3 мача без поражение на чужд терен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.