Обосновани Футболни Прогнози

Ланс - Нант

26 Март 2012 - 21:30
Ланс
Нант
Прогноза: под 2.5 гола
Коефициент: 1.62
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 29-ия кръг на шампионата във Франция в турнира Лига 2 между отборите на Ланс и Нант.

Но нека да разгледаме информацията за днешния футболен сблъсък:

Ланс

Футболистите на тима домакин са на 15-то място във временното класиране с 34 точки, постигнати след 8 победи, 10 равенства и 10 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 28 срещи са отбелязали 32 гола във вратата на съперниците си и са получили 38 попадения в своята. У дома Ланс е изиграл 14 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 19-17.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Ланс е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в мрежата на съперниците си 6 попадения и са инкасирали 9 попадения от футболистите на своите съперници.

Нант

Отборът на гостите от Нант е 6-ти в класирането с общ актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 срещи е реализирал 37 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 30 гола в своята мрежа. При визитите си съставът има 14 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 7 загуби, отбелязал е 12 гола в мрежата на приемащите го тимове и е допуснал 19 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Лига 2 отборът на Канарчетата има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-5.

Ланс - Нант - директни двубои

В последният сблъсък между двата отбора, съставът на Ланс няма спечелена нито една победа, а Нант е постигнал една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на Ланс е в серия от 2 поредни загуби в Франция, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 2 равни срещи в първенството на Франция, а като гост записа равенство в последния си двубой.

Прогноза: под 2.5 гола Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.