Обосновани Футболни Прогнози

Байер Леверкузен - Аугсбург

18 Февруари 2012 - 16:30
Байер Леверкузен
Аугсбург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
4 - 1
позната футболни прогнози

Днес прогнозата е за футболния двубой от поредния кръг на сезона в Германската Бундеслига между тимовете на Байер Леверкузен и Аугсбург. Треньорът на домакините Робин Дут извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Аугсбург на домашния БайАрена.

Факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Байер Леверкузен

Играчите на домакините са 6-ти в таблицата с общ актив от 31 точки след 8 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 двубоя имат голова разлика 28-28. Пред собствените си горещи почитатели съставът на Байер Леверкузен е играл 10 мача, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 попадения в мрежата.

В последните си 6 срещи в Бундеслигата играчите на Аспирините са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Аугсбург

Тимът на гостите от Аугсбург заема 17-та позиция във временното класиране с 18 точки, постигнати след 3 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 21 срещи има голова разлика 19-33. На чужд терен тимът е играл 11 двубоя, в които е записал една победа, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата.

В предишните си 6 срещи в Бундеслигата футболистите на Аугсбург имат 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Байер Леверкузен - Аугсбург - преки мачове

В последната среща между двата състава, тимът на Байер Леверкузен спечели с 4-1 гостуването си на Аугсбург през Септември миналата година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение с 0-1 като гост на Борусия Дортмунд в последната си среща в първенството, а на собствения си терен стигна до равенство 2-2 с Щутгарт в последната си среща.

Отборът на Аугсбург е в серия от 3 поредни равенства и 5 мача без победа в първенството, а на чужд терен записа равенство 2-2 с Хофенхайм в последната си среща и е с 2 ремита и 4 загуби в последните си 6 двубоя далеч от дома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.