Обосновани Футболни Прогнози

Еспаньол - Сарагоса

12 Февруари 2012 - 13:00
Еспаньол
Сарагоса
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 22-ия кръг на сезона в Испанската Примера Дивисион между футболните състави на Еспаньол и Сарагоса. Треньорът на домакините Маурисио Почетино извежда своите играчи срещу футболистите на Сарагоса на домашния си стадион Корнела Ел Прат.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Еспаньол

Играчите на тима домакин заемат 5-то място в таблицата с 32 точки, записани след 9 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на сезона, като в изиграните 21 двубоя са отбелязали 25 попадения и са инкасирали 24 гола в собствената си врата. Пред собствените си верни привърженици съставът на Еспаньол е играл 10 срещи досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 14 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 10 гола в мрежата.

В последните си 6 мача за първенство футболистите на Еспаньол са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Сарагоса

Гостуващият тим на Сарагоса е на 20-то място в таблицата с актив от 12 точки (2 победи, 6 равенства и 13 загуби), като в изиграните общо 21 двубоя е успял да отбележи 16 гола в противниковата врата и е инкасирал 38 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 11 двубоя досега, в които има 3 равенства и 8 загуби и все още са е победа навън, при обща голова разлика 8-23.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион футболистите на Сарагоса имат 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 4-9.

Еспаньол - Сарагоса - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата отбора, съставът на Еспаньол е записал 2 успеха, а тимът на Сарагоса е спечелил 3 срещи, при общо голово съотношение 7-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Сарагоса, Домакините от Еспаньол са постигнали 2 поредни победи - 2-1 през 2010 и 4-0 през Януари 2011 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Еспаньол записа равенство 3-3 като гост на Атлетик Билбао в предишния си двубой в шампионата на Испания, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни победи и 3 победи и 1 реми (с Барселона) в последните си 4 домакинства.

Отборът на гостите от Сарагоса е в серия от 2 поредни загуби и 14 мача без победа в шампионата на Испания, а при гостуванията си допусна загуба с 1-3 от Реал Мадрид в последната си среща и е със 7 загуби и само едно равенство в предишните си 8 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.