Обосновани Футболни Прогнози

Храдец Кралове - Спарта Прага

24 Февруари 2012 - 21:15
Храдец Кралове
Спарта Прага
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе срещата между футболистите на Храдец Кралове и Спарта Прага от поредния кръг на футболния сезон в Гамбринус Лигата на Чехия.

Фактите за днешния футболен двубой:

Храдец Кралове

Храдец Кралове са 11-ти в класирането с актив от 19 точки, натрупани след 5 победи, 4 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 17 мача имат голова разлика 14-23. Пред своите фенове тимът има 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Храдец Кралове има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 11 гола.

Спарта Прага

Съставът на гостите от Спарта Прага се намира на първо място в класирането с 43 точки (14 победи, 1 равенство и 2 загуби), като в изиграните 17 мача е успял да реализира 34 гола и е допуснал 12 попадения в собствената си мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 9 срещи, в които има 9 победи, отбелязал е 23 попадения в мрежата на приемащите го състави и е допуснал 4 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Железните имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

Храдец Кралове - Спарта Прага - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, тимът на Храдец Кралове е спечелил една среща, а отбора на Спарта Прага има 4 победи, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 срещи на своя терен със състава на Спарта, играчите на Храдец Кралове са постигнали една победа и една загуба, като спечелиха с 2-1 предишното си домакинство през Юли 2010 година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Храдец Кралове загуби с 1-3 гостуването си на Слован Либерец в последния си мач в първенството на Чехия, а при домакинствата си спечели с 3-2 над Теплице в предишната си среща и е с 3 мача без поражение у дома.

Съставът на Спарта Прага е в серия от 2 последователни победи и 4 победи и 1 равенство в първенството на Чехия, а далеч от дома е с 9 поредни успеха от началото на сезона.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.