Обосновани Футболни Прогнози

Челси - Манчестър Юнайтед

5 Февруари 2012 - 18:00
Челси
Манчестър Юнайтед
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
3 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на Челси и Манчестър Юнайтед от поредния кръг на първенството в Английската Премиършип. Треньорът на домакините Андре Виаш-Боаш извежда своите играчи срещу Червените дяволи на Стамфорд Бридж в Лондон.

Ето и информацията за днешния футболен двубой:

Челси

Футболистите на тима домакин са на 4-та позиция във временното класиране с актив от 42 точки след 12 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача са отбелязали 41 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 26 попадения в мрежата. Като домакин Сините от Лондон са изиграли 11 мача до момента, в които имат 7 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 24-16.

В последните си 6 срещи в Премиършип футболистите на Челси са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Манчестър Юнайтед

Гостуващият тим на Манчестър Юнайтед е 2-ри в таблицата с актив от 54 точки след 17 победи, 3 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 23 срещи е успял да вкара 56 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 21 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 11 мача до момента, в които е записал 8 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 21-7.

В предишните си 6 срещи в Премиършип футболистите на Манчестър Юнайтед имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 14 и получени 7 гола.

Челси - Манчестър Юнайтед - директни двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, отборът на Челси е спечелил 3 срещи, а отбора на Манчестър Юнайтед е с 2 победи, при общо голово съотношение 7-7. В последните 2 срещи на своя терен срещу Манчестър Юнайтед за първенство, футболистите на Челси имат 2 поредни успеха - 1-0 през 2009 и 2-1 през Март миналата година.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 ремита в шампионата при гостуванията си на Норич и Сионзи, а на своя стадион постигна успех с 1-0 над Съндърланд в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 3 поредни победи в първенството на Англия, а при гостуванията си постигна победа с 2-1 над Арсенал в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.