Обосновани Футболни Прогнози

Витория Гимараеш - Бенфика

20 Февруари 2012 - 22:15
Витория Гимараеш
Бенфика
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
1 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият шампионат в Португалската Примейра Лига между отборите на Витория Гимараеш и Бенфика. Треньора на домакините Мануел Мачадо извежда на Ещадио Д. Алфонсо Енрикеш своите футболисти срещу Орлите.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Витория Гимараеш

Домакините са 6-ти в класирането с общ сбор от 26 точки, записани след 8 победи, 2 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 24-19. Пред своите верни фенове отборът на Витория Гимараеш е изиграл 9 срещи, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-8.

В последните си 6 двубоя в Примейра Лигата отборът на Витория Гимараеш е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 4 гола.

Бенфика

Съставът на гостите от Бенфика е водач в таблицата с актив от 48 точки (15 победи и 3 равенства), като отбора все още е без загуба от старта на сезона, а в изиграните общо 18 мача има положителна голова разлика 47-15. Далеч от дома тимът е изиграл 8 мача, в които е записал 5 победи, 3 равенства и нито една загуба навън, отбелязал е 15 гола във вратата на посрещащите го тимове и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Бенфика е записал 6 последователни успеха с общ резултат 22-5.

Витория Гимараеш - Бенфика - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Витория Гимараеш има 1 победа, а състава на Бенфика е постигнал 4 победи, при общо голово съотношение 4-10. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Орлите, Домакините от Витория Гимараеш са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Витория Гимараеш е с 2 поредни успеха в шампионата на Португалия, а при домакинствата си също е с 2 последователни победи и 4 победи и 1 равенство в последните си 5 мача у дома.

Съставът на гостите е в серия от 8 поредни успеха в шампионата на Португалия, а при визитите си е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.