Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Фулъм

14 Януари 2012 - 17:00
Блекбърн
Фулъм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
3 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Английската Премиършип между отборите на Блекбърн и Фулъм. Треньорът на домакините Стив Кийн извежда своите футболисти срещу Белоснежните на Иуд Парк.

Ето и статистиката за днешния футболен двубой:

Блекбърн

Играчите на Блекбърн са 20-ти в класирането със събрани 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 срещи са отбелязали 29 гола в противниковата мрежа и са допуснали 43 попадения във вратата си. Пред своите предани привърженици тимът има 10 срещи до момента, в които е с 2 победи и 8 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в Премиършип футболистите на Роувърс са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 11 получени гола.

Фулъм

Тимът на гостите от Фулъм е 13-ти в таблицата с временното подреждане с 23 точки след 5 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя е отбелязал 22 гола и е позволил да му вкарат 26 попадения в собствената мрежа. Навън отборът е играл 10 срещи до момента, в които е записал една победа, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 6-11.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Белоснежните имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 и получени 10 гола.

Блекбърн - Фулъм - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата съперника, Роувърс е записал една победа, отбора на Фулъм е с 2 победи, а в 2 срещи двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 6-8. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу състава на Котиджърс, играни през 2010 година, Домакините от Блекбърн са записали една победа с 2-0 през Януари и 1 равенство 1-1 през Септември.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Блекбърн допусна поражение с 1-2 у дома от Сток Сити в последния си двубой в шампионата на Англия и е с 3 последователни поражения на своя стадион и 6 загуби и само една победа в последните си 7 домакинства в Премиършип.

Съставът на Фулъм спечели с 2-1 у дома срещу Арсенал в предишния си двубой в шампионата и е с 3 мача без поражение в първенството, а далеч от дома е с 2 последователни ремита по 1-1 с Челси и Норич и само една загуба в последните си 6 визити.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.