Обосновани Футболни Прогнози

Сасуоло - Юве Стабия

6 Януари 2012 - 16:00
Сасуоло
Юве Стабия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.21
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между тимовете на Сасуоло и Юве Стабия от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Италианската Серия Б.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Сасуоло

Сасуоло са на трета позиция в таблицата с 37 точки, записани след 10 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 25-14. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели тимът на Сасуоло е играл 10 срещи, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата.

В последните си 6 двубоя в Серия Б съставът на Сасуоло има в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 6-5.

Юве Стабия

Отборът на гостите от Юве Стабия заема 8-мо място в таблицата с актив от 28 точки, натрупани след 9 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 20 срещи има голова разлика 29-25. При визитите си съставът е изиграл 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 13 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Осите има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 12-6.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Сасуоло постигна равенство 1-1 като гост на Реджина в предишната си среща в първенството на Италия, а у дома спечели с 2-1 срещу Ливорно в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна победа с 3-1 у дома над Читадела в предишната си среща в първенството на Италия, а на чужд терен стигна до реми 1-1 със Сампдория в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.21 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.