Обосновани Футболни Прогнози

Херта Берлин - Хамбургер

28 Януари 2012 - 16:30
Херта Берлин
Хамбургер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните отбори на Херта Берлин и Хамбургер от поредния кръг на футболното първенство в Бундеслигата на Германия. Треньора на домакините Михаел Скибе извежда на Олимпиащадион своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Хамбургер.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Херта Берлин

Херта Берлин са 13-ти в класирането с общ актив от 20 точки, натрупани след 4 победи, 8 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 18 мача са реализирали 24 гола и са получили 28 гола във вратата си. На своя терен тимът на Херта е изиграл 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на гостуващите тимове и е получил 10 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в Бундеслигата тимът на Херта Берлин има 4 равенства и 2 загуби и няма победа, при голова разлика вкарани 8 и получени 11 гола.

Хамбургер

Гостуващият състав на Хамбургер заема 14-то място във временното подреждане с 19 точки, от 4 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 18 двубоя има отрицателна голова разлика 22-32. Навън тимът е с 8 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 8 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 15 гола.

В предишните си 6 мача в Бундеслигата футболистите на Хамбургер са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са реализирали във вратите на своите съперници 7 гола и са получили 7 попадения от играчите на своите противници.

Херта Берлин - Хамбургер - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата тима, съставът на Херта Берлин е записал една победа, отбора на Хамбургер има 2 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 двубоя на своя терен с Хамбургер, Домакините от Херта Берлин са постигнали една победа и една загуба - 1-3 през Октомври 2009 година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Херта Берлин загуби с 0-2 гостуването си на Нюрнберг в предишния кръг в Германия, а у дома допусна поражение с 1-2 от Шалке 04 в последната си среща.

Отборът на гостите допусна загуба с 1-5 у дома от Шампиона Борусия Дортмунд в последния си мач в Германия, а далеч от дома е с 3 равенства и 5 мача без поражение.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.