Обосновани Футболни Прогнози

Интер - Парма

7 Януари 2012 - 21:45
Интер
Парма
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
5 - 0
позната футболни прогнози

Днес се играе срещата между отборите на Интер и Парма от поредния кръг на настоящето първенство в Италианската Серия А. Нерадзурите приемат на Стадио Джузепе Меаца гостуващия футболен отбор на Пармалатите.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Интер

Футболистите на отбора домакин са 6-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, постигнати след 8 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 двубоя са вкарали 22 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 19 попадения в мрежата си. На своя стадион Джузепе Меаца съставът на Нерадзурите е изиграл 8 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 попадения в мрежата.

В последните си 6 двубоя в Серия А съставът на Нерадзурите е записал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 и получени 2 гола.

Парма

Гостуващият отбор на Парма е 13-ти във временното подреждане с общ сбор от 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 16 мача е вкарал 21 попадения и е инкасирал 26 гола в своята мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 7 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, при голова разлика 5-15.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Парма е записал 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 8 попадения в своята мрежа.

Интер - Парма - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата тима, Нерадзурите имат спечелени 3 срещи, състава на Парма е спечелил една победа, а в една среща двата тима са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 10-5. В последните 2 мача на своя стадион с тима на Жълто-сините, футболистите на Интер са постигнали 2 поредни победи - 2-0 през 2009 и 5-2 през 2010 година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Интер е в серия от 4 поредни победи в шампионата, а на собствения си терен е с 2 последователни успеха - 2-0 над Фиорентина и 4-1 над Лече.

Тимът на гостите от Парма е с 4 поредни ремита в Италия, а на чужд терен стигна до нулево реми с Каляри в предишната си среща, след 3 поредни поражения далеч от дома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.