Обосновани Футболни Прогнози

Шефилд Юнайтед - Йоувил

10 Януари 2012 - 21:45
Шефилд Юнайтед
Йоувил
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между тимовете на Шефилд Юнайтед и Йоувил от 25-ия кръг на шампионата в Английската Първа Лига. Остриетата приемат на Брамал Лейн гостуващия отбор на Йоувил.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Шефилд Юнайтед

Футболистите на състава домакин са 4-ти в класирането с 47 точки, постигнати след 14 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 24 срещи са реализирали 45 попадения в противниковата мрежа и са допуснали 27 гола в собствената си врата. На домашна сцена съставът на Шефилд Юнайтед е играл 13 мача досега, в които има 9 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 29 попадения във вратата на съперниците си и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Остриетата има записани 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 13 вкарани и 5 получени гола.

Йоувил

Гостуващият тим на Йоувил е 21-ви в таблицата с временното подреждане с общ актив от 21 точки след 4 победи, 9 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 двубоя е вкарал 26 гола и е позволил да му отбележат 37 попадения в мрежата. Като гост съставът има 11 мача до момента, в които е с една победа, 7 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола във вратите на противниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в Първа Лига съставът на Йоувил е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 и получени 7 гола.

Шефилд Юнайтед - Йоувил - преки мачове

В последната среща между двата състава, Остриетата победиха с 1-0 при гостуването си на Йоувил през Август миналата година.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Шефилд Юнайтед допусна поражение с 2-3 като гост на Карлайл в предишната си среща в шампионата на Англия и прекъсна серията си от 6 поредни шампионатни победи, а на собствения си терен е с 4 поредни победи и 7 мача без загуба у дома.

Съставът на Йоувил постигна равенство 1-1 като гост на Екзитър в последната си среща в Англия и е с 4 срещи без пълен успех в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни равенства и е без загуба вече 6 мача далеч от дома - 1 победа и 5 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.