Обосновани Футболни Прогнози

Хамбургер - Борусия Дортмунд

22 Януари 2012 - 16:30
Хамбургер
Борусия Дортмунд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.20
1 - 5
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на футболното първенство в Германската Бундеслига между Хамбургер и Борусия Дортмунд. Играчите на Хамбургер приемат на домашния си стадион Имтех Арена противниковия отбор на Шампиона Борусия Дортмунд.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Хамбургер

Играчите на домакините от Хамбургер са 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 19 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 21-27. Пред собствените си верни почитатели отборът е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 13-12.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Червените шорти има на сметката си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при голова разлика вкарани 8 и получени 4 гола.

Борусия Дортмунд

Тимът на гостите от Борусия Дортмунд заема 4-та позиция в таблицата с временното класиране с актив от 34 точки, записани след 10 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има голова разлика 35-12. Навън отборът е играл 9 срещи, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 12-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Жълто-черните е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 14 гола и получени 4 гола.

Хамбургер - Борусия Дортмунд - директни двубои

В предишните 5 мача между двата тима, съставът на Хамбургер е спечелил 1 победа, отбора на Борусия Дортмунд е записал 3 победи, а един сблъсък е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи на своя стадион срещу състава на Борусия Дортмунд, футболистите на Хамбургер са постигнали една победа и едно равенство - 1-1 през Април миналата година.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни равенства и 9 мача бе загуба в първенството, а на собствения си стадион записа реми 1-1 с новака Аугсбург в последната си среща и е с 2 победи и 3 ремита в последните си 5 домакинства.

Съставът на Борусия Дортмунд спечели с 4-1 като гост на Фрайбург в предишния кръг в шампионата на Германия и е без загуба вече 11 срещи в първенството и е с 4 победи и 2 равенства в последните си 6 визити.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 5 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.