Обосновани Футболни Прогнози

Хамарби - Люнгскиле

8 Август 2011 - 20:00
Хамарби
Люнгскиле
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Хамарби и Люнгскиле от 19-ия кръг на сезона в Суперетан Лигата на Швеция.

Ето и информацията за предстоящия футболен двубой:

Хамарби

Домакините са 9-ти във временното подреждане с актив от 26 точки, натрупани след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат голова разлика 21-21 гола. У дома тима на Хамарби е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 12-6.

В предишните си 6 официални мача в Суперетан Лигата, футболистите на HIF FF имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 4 гола и са допуснали 5 попадения от противниците си.

Люнгскиле

Гостуващият тим на Люнгскиле е 13-ти в класирането с 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 18 срещи е вкарал 25 попадения в противниковата врата и е получил 24 гола в собствената си мрежа. Като гост тима е изиграл 9 срещи, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Суперетан Лигата, футболистите на Люнгскиле са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби при обща голова разлика 9-10.

Хамарби - Люнгскиле - преки срещи

В последните 3 мача между двата тима отборът на Хамарби не е записал нито една победа, състава на Люнгскиле има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-7. В последната среща на своя терен срещу Люнгскиле, Домакините от Хамарби записаха равенство 1-1 през Юни 2010 година.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба в предишния кръг в шампионата с 0-3 при гостуването си на Ландскрона БоИС и няма отбелязан гол вече 3 срещи, а на собствения си стадион постигна реми 0-0 с Асириска Сьодертале в предишния си двубой.

Тимът на гостите спечели с 5-1 срещу Варнамо у дома в предишния кръг на шампионата след 5 поредни мача без победа, а на чужд терен допусна загуба с 0-2 от Фалкенберг в предишната си среща след 2 победи и 3 равенства в предишните си 5 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.