Обосновани Футболни Прогнози

Витория Сетубал - Спортинг Брага

29 Август 2011 - 20:45
Витория Сетубал
Спортинг Брага
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата е за футболния мач от 4-ия кръг на настоящият шампионат в Португалската Лига между футболистите на Витория Сетубал и Спортинг Брага. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Спортинг Брага на Ещадио до Бонфим.

Факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Витория Сетубал

Домакините от Витория Сетубал са на 7-мо място в класирането в Португалия с актив от 4 точки след 1 победа и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на сезона, а в изиграните 2 двубоя имат голова разлика 4-3. На домашна сцена тима има един двубой, в който постигна победа с 2-1 над Пасош Ферейра.

В предишните си 6 официални двубоя в Португалската Лига, играчите на Витория Сетубал имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба при обща голова разлика 9 вкарани и 9 получени гола.

Спортинг Брага

Гостуващият състав на Спортинг Брага е 6-ти в таблицата с временното класиране с актив също от 4 точки след една победа и едно равенство, като състава все още няма загуба от началото на първенството, а в изиграните 2 срещи е вкарал 2 гола в противниковата врата и все още не е допуснал попадение в мрежата си. На чужд терен тима е играл един двубой досега, в който стигна до равенство 0-0 с Рио Аве.

В предишните си 6 официални срещи в Португалската Лига, футболистите на Архиепископите имат записани 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 3 вкарани и 2 получени гола.

Витория Сетубал - Спортинг Брага - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, Витория Сетубал не е постигнал нито една победа, състава на Спортинг Брага е записал 2 победи, а 3 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-7. В предишните 2 мача пред своите фенове срещу Спортинг Брага, футболистите на Витория Сетубал записаха две поредни нулеви равенства през 2010 година.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Витория Сетубал постигна равенство в предишния кръг в шампионата като гост на Олянензе 2-2, а на собствения си терен е с победа в първото си домакинство за сезона.

Съставът на Спортинг Брага постигна успех с 2-0 у дома над Маритимо в предишния си двубой в шампионата, а на чужд терен записа нулево равенство в първата си визита през новото първенство.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.