Обосновани Футболни Прогнози

Шалке 04 - Борусия М'Гладбах

28 Август 2011 - 18:30
Шалке 04
Борусия М'Гладбах
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 0
позната футболни прогнози

Неделната ми прогноза е за футболния мач от 4-ия кръг на първенството в Бундеслигата на Германия между отборите на Шалке 04 и Борусия М'Гладбах.

Фактите преди футболната среща:

Шалке 04

Футболистите на тима домакин заемат 4-та позиция в класирането със 6 точки след 2 победи и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 двубоя са отбелязали 9 гола във вратата на съперниците си и са получили 6 гола в мрежата си. Пред своите предани привърженици тима е играл един двубой до момента, в който постигна успех с 5-1 над състава на Кьолн.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Кралско сините имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 и получени 15 гола.

Борусия Мюнхенгладбах

Съставът на гостите от Борусия Мюнхенгладбах е водач в класирането с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като тима все още е без загуба от старта на шампионата, а в изиграните 3 двубоя е вкарал 6 гола и е допуснал 2 попадения в своята мрежа. Навън състава има 1 мач до момента, в който успя да спечели изненадващо с 1-0 срещу тима на Байерн Мюнхен.

В предишните си 6 официални двубоя в Бундеслигата съставът на Жребците е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба при голова разлика 10-3.

Шалке 04 - Борусия М'Гладбах - преки двубои

В последните 5 мача между двата съперника тимът на Кралско сините има една победа, тима на Борусия М'Гладбах има 3 успеха, а 1 среща е завършила наравно, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу Борусия, футболистите на Шалке 04 са постигнали 1 победа и 1 равенство, като през миналия шампионат двата тима завършиха наравно в Гелзенкирхен - 2-2 през Септември 2010 година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Шалке 04 е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Германия с общ резултат 9-3, а у дома постигна победа в предишния си двубой с 5-1 над Кьолн.

Съставът на гостите постигна успех в предишната си среща в Германия с 4-1 у дома над Волфсбург, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща с 1-0 над Байерн Мюнхен.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.