Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - ФК Химки

9 Август 2011 - 17:00
Шинник Ярославл
ФК Химки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между футболните отбори на Шинник Ярославл и ФК Химки от 20-ия кръг на сезона в Руската Първа Дивизия.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Шинник Ярославл

Домакините от Шинник Ярославл заемат 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя са вкарали 26 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 22 попадения в своята мрежа. Пред своите привърженици Шинник Ярославл е играл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Шинник Ярославл са постигнали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба при обща голова разлика 10-7 гола.

ФК Химки

Отборът на гостите от ФК Химки е 14-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 21 точки, от 5 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 20-31 гола. Навън състава е изиграл 10 мача, в които е записал една победа, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 8-14.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на ФК Химки има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 и получени 11 гола.

Шинник Ярославл - ФК Химки - преки срещи

В последните 3 срещи между двата тима тимът на Шинник Ярославл не е постигнал нито една победа, отбора на ФК Химки е спечелил една среща, а в 2 мача двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 1-3. В последната среща на своя терен срещу ФК Химки, футболистите на Шинник Ярославл записаха равенство 0-0 през Юни 2010 година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на Шинник Ярославл е в серия от 4 поредни победи в шампионата на Русия, а при домакинствата си спечели с 2-1 срещу Газовик Оренбург в последната си среща след 1 равенство и 2 загуби в предишните си 3 мача у дома.

Съставът на ФК Химки постигна победа в предишната си среща в шампионата с 1-0 като гост на Факел Воронеж, което беше и първи успех за тима далеч от дома в 10 изиграни срещи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.