Обосновани Футболни Прогнози

Волеренга Осло - Согндал

7 Август 2011 - 19:00
Волеренга Осло
Согндал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се спра на мача от 18-ия кръг на първенството в Типелиген на Норвегия между съставите на Волеренга Осло и Согндал.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Волеренга Осло

Домакините са 11-ти във временното класиране със събрани 21 точки след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи са вкарали 19 попадения в противниковата врата и са допуснали 20 гола в своята мрежа. Пред своите горещи фенове Енга е играл 7 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Енга има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби при обща голова разлика 9-10.

Согндал

Отборът на гостите от Согндал е 14-ти в класирането с 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 мача е отбелязал 11 гола и е инкасирал 21 в собствената си мрежа. Навън отбора е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и 6 загуби, вкарал е 3 гола във вратата на своите домакини и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Типелиген играчите на Согндал са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 3 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите футболни тимове.

Волеренга Осло - Согндал - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника съставът на Волеренга Осло е записал една победа, отбора на Согндал също има една победа, а в 3 мача двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Согндал, футболистите на Волеренга Осло нямат победа, записвайки 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Волеренга Осло е с 2 поредни загуби в първенството при гостуванията си на Тромсьо и Молде, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща с 2-0 над тима на Тромсьо.

Отборът на гостите от Согндал допусна поражение в предишния кръг в Норвегия с 0-4 при гостуването си на Хаугесунд и е само с една точка и един отбелязан гол в последните си 4 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.