Обосновани Футболни Прогнози

Ливърпул - Болтън

27 Август 2011 - 19:30
Ливърпул
Болтън
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между тимовете на Ливърпул и Болтън от 3-ия кръг на шампионата в Премиършип на Англия.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Ливърпул

Домакините са 4-ти в таблицата с 4 точки след 1 победа и едно равенство, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, а в изиграните 2 срещи имат положителна голова разлика 3-1. Като домакин тимът на Мърсисайдци е изиграл един двубой досега, в който е записал записа равенство 1-1 със Съндърланд.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството (включително и миналото първенство), отбора на Ливърпул е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-6 гола.

Болтън

Съставът на гостите от Болтън е 8-ми във временното класиране с 3 точки след 1 победа и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 2 мача има голова разлика 6-3. Като гост състава е изиграл един двубой досега, в който постигна убедителна победа с 4-0 над новака Куинс Парк Рейнджърс.

В последните си 6 официални двубоя в Премиършип (включително миналогодишния сезон), съставът на Болтън е постигнал 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 и получени 12 гола.

Ливърпул - Болтън - преки срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника тимът на Ливърпул е постигнал 5 победи, а отбора на Болтън няма нито една победа, при обща голова разлика 11-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове срещу Болтън, футболистите на Ливърпул имат 2 поредни победи - 2-0 през 2010 и 1-0 през Януари тази година.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Ливърпул постигна успех с 2-0 като гост над Арсенал в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион постигна реми в предишната си среща.

Съставът на Болтън допусна поражение с 2-3 от Манчестър Сити в предишния си двубой в първенството, а на чужд терен постигна победа в първата си визита за сезона.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.