Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Пьолтен - Хорн

24 Ноември 2023 - 19:10
Санкт Пьолтен
Хорн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.49
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между футболистите на Санкт Пьолтен и Хорн от поредния кръг на текущото първенство в Австрия от турнира Втора Лига.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Санкт Пьолтен

Домакините от Санкт Пьолтен са 3-ти в таблицата с временното класиране с 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 14 двубоя имат положителна голова разлика 24-18. У дома Санкт Пьолтен има 7 мача до момента, в които е записал 3 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-8.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига футболистите на Санкт Пьолтен са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-12.

Хорн

Гостуващият тим на Хорн е 12-ти в класирането с актив от 18 точки, след 6 победи и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 мача има отрицателна голова разлика 20-23. На чужд терен тимът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 1 победа и 6 загуби, при голова разлика 5-17.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига съставът на Хорн има в актива си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 13 гола.

Санкт Пьолтен - Хорн - преки срещи

В последните 5 срещи между двата тима, съставът на Санкт Пьолтен е постигнал 2 успеха, отбора на Хорн също е постигнал 2 успеха, а в една среща двата съперника са завършили без победител, при общо голово съотношение 5-7. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Хорн, играчите на Санкт Пьолтен нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Санкт Пьолтен е в серия от 2 поредни успеха в първенството на Австрия, а на собствения си терен постигна победа в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Хорн е с 2 успеха в първенството, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.49 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.