Обосновани Футболни Прогнози

Единбург Сити - Алоа Атлетик

18 Ноември 2023 - 17:00
Единбург Сити
Алоа Атлетик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.85
3 - 0
непозната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на двубоя между футболните тимове на Единбург Сити и Алоа Атлетик от 14-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Шотландия.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата среща:

Единбург Сити

Домакините са 10-ти във временното класиране с 6 точки, след една победа, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи са вкарали 15 гола и са позволили да им отбележат 33 попадения в мрежата си. На домашна сцена Единбург Сити е играл 7 срещи, в които има 1 победа, едно равенство и 5 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Единбург Сити има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в противниковата врата 8 попадения и са инкасирали 15 попадения от противниковите футболни тимове.

Алоа Атлетик

Съставът на гостите от Алоа Атлетик заема 6-то място във временното класиране с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 13 мача е реализирал 17 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 20 гола в собствената врата. Като гост тимът има 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Осите има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали 8 гола и са инкасирали 7 попадения.

Единбург Сити - Алоа Атлетик - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата съперника, съставът на Единбург Сити има постигнати 2 успеха, отбора на Алоа Атлетик също е спечелил 2 успеха, а в един мач двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 10-10. В последните 2 мача пред своите фенове срещу Алоа Атлетик, футболистите на Единбург Сити имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поражения в шампионата на Шотландия, а при домакинствата си допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите от Алоа Атлетик е с 2 успеха в шампионата, а като гост постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.85 Резултат: 3 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.