Обосновани Футболни Прогнози

Падерборн - Нюрнберг

11 Ноември 2023 - 14:00
Падерборн
Нюрнберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днес ще се играе сблъсъка между тимовете на Падерборн и Нюрнберг от поредния кръг на текущото първенство във Втора Бундеслига на Германия.

Ето и статистиката за днешния футболен сблъсък:

Падерборн

Домакините от Падерборн са 10-ти в класирането с общ актив от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са реализирали 20 гола във вратата на противниците си и са получили 20 гола в мрежата си. У дома Падерборн има 5 мача, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига футболистите на Падерборн имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали в противниковата врата 13 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите футболни отбори.

Нюрнберг

Гостуващият тим на Нюрнберг заема 11-то място в класирането със събрани 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача има голова разлика 19-21. При визитите си съставът е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата мрежа и е получил 14 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Франките са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 10 гола и са им вкарали 10 гола.

Падерборн - Нюрнберг - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Ес Це Пе има спечеленa 1 победа, Нюрнберг е постигнал 3 успеха, а в една среща двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 мача у дома срещу Нюрнберг, играчите на Падерборн нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините има победа в предишната си среща в шампионата на Германия, а у дома записа равенство в последната си среща.

Съставът на Нюрнберг допусна загуба в последния кръг в Германия, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.