Обосновани Футболни Прогнози

Кабушкорп СКП - Дешпортиво да Уила

17 Ноември 2023 - 18:00
Кабушкорп СКП
Дешпортиво да Уила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Кабушкорп СКП и Дешпортиво да Уила от поредния кръг на сезона в Ангола - Жирабола. Кабушкорп СКП излизат срещу гостуващия отбор на Дешпортиво да Уила на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия двубой:

Кабушкорп СКП

Домакините се намират на 6-то място в таблицата с общ сбор от 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 2 двубоя са вкарали 2 гола и са получили 0 попадения в своята мрежа. Като домакин съставът е играл 1 мач до момента, в който има една победа, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Жирабола играчите на Кабушкорп СКП имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 12 вкарани и 6 получени гола.

Дешпортиво да Уила

Съставът на гостите от Дешпортиво да Уила е 4-ти в класирането с актив от 6 точки, след 2 успеха от старта на новото първенство, като в изиграните общо 2 двубоя има положителна голова разлика 3-0. Далеч от дома съставът има 1 двубой досега, в който има една победа, реализирал е 2 гола в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Дешпортиво да Уила има в актива си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 11 гола и са инкасирали 6 попадения от противниковите футболни тимове.

Кабушкорп СКП - Дешпортиво да Уила - директни двубои

В предишните 2 изиграни двубоя между двата противника, тимът на Кабушкорп СКП не е спечелил нито 1 победа, отбора на Дешпортиво да Уила също не е записал нито 1 победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 2-2. В последната среща у дома срещу Дешпортиво да Уила, футболистите на Кабушкорп СКП нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините стигна до реми в предишния кръг в Ангола, а у дома е с 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 последователни победи в първенството на Ангола, а като гост постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.